tiistai 9. heinäkuuta 2019

Nyt on rentoo!

Aamulla ei kiirettä mihinkään, paisteltiin pekonit ja munat ja vedettiin aamupalaa oikesti suurella sydämellä terassilla katsellen Umbrian kukkuloita ja nauttien olosta. Sit päätettiin tehdä pikainen visiitti Assisiin että voi sanoa että edes jotain tehdään...

Eli naviin reitti vaikka kyllä sen olis jo muutenkin muistanut ja tietä pitkin. Fratta Todina on siitä kiva paikka että tästä ei ole matkaa oikein minnekään kovin pitkästi. Jos mietitään suosikkipaikkojamme niin Assisiin on 45 km, Spoletoon 55 km, Gubbioon 60 km, Orvietoon 50 km, Perugiaan 30 km jne. Tää on keskellä kaikkee kaunista.

Assisissa käytiin vain Fiilistelemässä, ostettiin mulle uus lompakko ja Eevalle vyö ja thats it! Istuskeltiin terasseilla, käveltiin kujia ja poikettiin Fransiskuksen katedraalissa. Eli nautittiin olostamme ihan täysin siemauksin.


Tultiin kämpille ja istuttiin terassilla ihailemassa maisemaa ja syötiin hyvin. Marco kävi soittamassa ovikelloa ja toi tuoreita aprikooseja omasta puusta! Oli vähä hyviä! Sovittiin että ainakin perstaina koitetaan keksiä jotain kivaa tekemistä, vaikka mennään syömään jotain hyvää jonnekin!

Täkäläinen marketti Marcianossa yllätti, oluiden seasta löytyi myös vanha kunnon Trolls eli Peikko-olut jota ei oikein Belgian ulkopuolelta meinaa löytää. Otin iltajuomaks...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti