lauantai 12. tammikuuta 2019

Taas päivä "toimistolla"

Tänäänkin oli vähän tuulista joten mentiin ihan allasmeiningillä. Päivä konttorilla tavallaan. Käytiin kyllä tarpomassa rantaa pitkin reippaita aaltoja väistellen ja komeaa pelikaania ihaillen. Rouva kunnostautui käytännön esimerkin antajana keräämällä rannalta vastaantulevia muoviroskia. On se vaan niin hyvä! Taas delfiini pelastui...

Taas päivä toimistolla

Pelikaani vetää

Naapurilepotuoleille tuli tuttu suomalainen pariskunta johon oli tutustuttu jo Havannassa ja juteltiin leppoisia koko päivä. Mukavaahan se on välillä vain olla ja palvoa aurinkoa, koska muutaman päivän päästä on taas ihan eri meininki tuulen ja pakkasen keskellä.
Soppaa suoraan altaalla

Miriellan tän päivän tuotos
Illalla käytiin ihan tilaus a'la carteravintolassa, karibiatylisessä syämässä ja oli se aikalainen kokemus näin oikeasti hyviin gourmet ravintoloihin verrattuna. Palvelu, tai se miksi sitä vissiin pitäisi kutsuaa, oli lähinnä Esson baarin tasoa ja safka niistä valittavissa olevista vaihtoehdoista oli sellaista samaa Esson baarin tasoa. Ainoa varsinainen ero siihen työmaaruokalaan oli että hälinää oli vähemmän ja ruoat tuotiin pöytään...

Aulabaarin terassilla alkoi joku paikallinen trio erectus vetää jumalattoman lujaa taustanauhojen kanssa poppia tyyliin Celebration - La Bamba ja välillä ryssät kävi lainaamassa mikrofinia ja veti terssin vibralla kotoisia säveliään niin että pakko oli paeta huoneeseen tätä kirjoittelemaan. Meinataan vielä käydä katsomassa minkälainen on täkäläinen versio Boogie Nightsista tuolla teatteriravintolan puolella.

Miriella oli taas tehnyt peitto/pyyhetaidetta mutta unohtanut tuoda yhden pyyhkeen... Varadero vaikenee...

Boogie nights oli sit aika kauhee kokemus. Tanssijat oli kyl ihan osaavia ja ammattilaisia mutta koreografi oli ihan jostain toisesta ulottuvuudesta. Ei niinku toiminu. Varmaan ne muusikot ja laulajatkin olis ehkä ollu hyviä mutta äänimies oli niin kujalla että päällimmöiseks mielikuvaks jäi ihan törkeet synapuhaltimet jotka löi kaiken yli ja rumpalisti joka korvamonitoroinnista huolimatta ei pysyny ihan samassa biisissä ku muu bändi... Ehkä ei enää tarvii tota käydä väijymässä, tais olla tossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti