sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Argentiinalaiset pakarat ja paidan pesua

Tänään oli taas rantakonttorin vuoro. Tuuli oli vaihtanut suuntaa ja rannalla oli taas oikein kiva köllötellä ja ihailla ranskalaiskuubalaista yhteistyötä kun Jet Toursin pojat veti jumppaa ja salsakoulua kuubalaisten toiminnanohjaajien kanssa.

Toimiston näkymä

Pojat veivaa
Samalla tuli todettua että argentiinalaiset pakarat vetää noita ranskalaispoikia puoleensa kuin hunaja kärpäsiä tai mehiläisiä. Meidän viereen sijoittui nimittäin kaksi argentiinalaista varsin napakkavartaloista nuorta naista jotka olivat aikaisemmin altaalla melkein naapureina. Ja kas, nuo salskeat fransmannit alkoi likipitäen päivystämään tyttöjen lepovuoteiden vierellä. Olihan ne ihan koreita katsella, kummatkin sekä pojat että tytöt...

Lounaaksi rantabaarin kokkipojat taikoivat taas ihan törkeen hyvää paellaa ja lisäksi paikallinen veteraaniautoklubi oli hoitanut ravintolan terassille loistavasti entisöidyn 34-mallisen Chewroletin. Ja nurkkaan isomman salsabändin ja tanssijoita jotka ihan lounasporukkaa houkutteli salsaamaan. Mullekin tuli tanssiinkutsumaan näpsäkkä kuubatar, mutta sain kutsun torjuttua selvittämällä muistuttavani tanssilattialla erehdyttävästi kuollutta valasta.
Perinnehän on ollut jo pitkään, että ystävämme bändin Mjölk-bändipaitaa kuvataan mitä erilaisemmissa paikoissa ja kuvia ajoittain julkaistaan bändin Facebookryhmässä. Niinpä päätin pestä bändipaidan päälläni Atlantin aalloissa. Ei kai se paita ennen oo täällä läntisen Atlantin puolella lillunutkaan, mutta nytpä on.

Kun "virastoaika" oli ohi käytiin pesemässä suolat pois nahasta. Miriella oli taas tehnyt taidetta peitoista kun oli aamulla sille välitipit jätetty. Kävin myös varmistamassa tilausravitola Gourmet´n sijainnin. Ravintola olikin oikealta nimeltään Romantic, joten ei ihmekään että ei ollut löytynyt aikaisemmin ravintoloiden katsastuskierroksen aikana. Samalla kävin ostamassa taas pari tuntia lisää nettiaikaa. Tää paikallinen netti on oikeesti aika ihmeellinen asia, kortteja ostetaan ja raaputellaan kuin arpalippuja, ja koetetaan etsiä netin toimialuelta niin rauhallinen hetki että kaistaa olisi edes jonkun verran käytössä. Argentiinalaiset pakarat näytti istuvan respan viereisellä käytävällä ja kovasti päivittivät kuulumisiaan nettiin. Siinä se siis vissiin toimi, aulassa ei aina, ainakaan kovin hyvin.

Päivän flora ja fauna

Tämän päivän taiteilut

Käytiin syömässä siellä Romantic-ravintolassa. Alkupala hummeri oli kyllä kaunis katsella mutta oli suolaa lirvahtanu puolet Atlantista kumpaankin annokseen... No ainakin janotti loppuillasta ja juomathan tulee tällä kaikkiin laitteisiin rannekkeella sitä mukaa kuin janottaa. Pääruoka oli oikeasti hyvää! Eeva söi kalaa ja mulla oli sellanen satsi katkarapuja että hyvä kun jaksoi ahmia naamariin. Mutta ruoka oli oikeesti niin hyvää että taistelin läpi.

Helvetn suolaista hummeria

Loistavaa katkarapua

Jälkiruoka olikin sitten suklaayllätys. Listalla olisi ollut pari jäätelö- ja sorbettiannostakin mutta niitä ei just nyt sattunu olemaan tarjolla. Eli suklaalla mentiin, Eeva tosin pitkin hampain kun suklaa tollasena ylenpalttisena settinä ei kuulu suosikkeihinsa. Tarjoilu oli täkäläisittäin laskettuna ihan hyvää ja täti jaksoi hymyillä jälkiruokakakaaoksesta huolimatta.

Pariinotteeseen on täällä promottu illan karibialaista showta ja vaikka eilen illalla oli aika pettymys, niin aiotaan tänään vielä antaa mahdollisuus, jos ne nyt vaikka omalla alueellaan onnistuis. Ja onnistuihan ne, tanssit oli huikeita, musakin toimi melko hyvin ja välissä oli kahden akrobaatin show jossa oli täti jonka kanssa ei tekis mieli olla liian läheisessä tekemisessä. Pelottava tollanen nainen joka pitää päänsä päällä 70 kilosta ukkoa joka ensin kiipee sinne tätiä pitkin! Aika huikee!

Tanssia

Kova täti

Edelleen kova täti

Pyrstöt heiluu

Shown aikana oli paikalle tullut taas paikallinen motoristi valuttamaan vanhan Simpsonin öljyjä laatoitukselle mutta ei se tavallaan haitannut kun pyörä oli hieno ja muuten opeessa kunnossa. Juttelin vesselin kanssa hetken aikaa ja lähdin kirjoittamaan blogia Montechriston Double Edmundon kanssa. Eeva väsähti jo...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti