torstai 10. tammikuuta 2019

Rantaelämää

Tänään aloitettiin virallinen rentoutuminen rannalla. Eli päivityksiä saattaa tulla vähän harvemmin kun kauheesti ei kai tapahdu. Tai mistä sitä tietää...

Hotellilla olis allakin, tai siis tooista kymmentä allasta mutta kun tuolla on toi Atlantti ihan rannassa niin miks ihmeessä sitä altaalle menis. Eli heti aamupalan jälkeen rannalle, sopivat tuolit käyttöön ja katsomaan miten lämmintä tää osa Atlanttia on tälleeen tammikuun alkupuolella, Jotain 25+ ilmeisesti kun ei kauheesti palellut. Nahka meinas palaa joten riittävästi uutta rasvaa kehiin tasaiseen tahtiin.

Onneks on nää pääsy kaikkiin laitteisiin rannekkeet kun rantaa sukkuloivat tytöt kantoi haluttua juomaa sitä tahtia kun nestehukka meinas uhata, simareihin kun ei fiksusti saa lompakkoa mukaan. Haisee pikkuhiljaa rentouttavalta lomalta kun nyt on kaikke se periaatteessa tehty ja nähty mitä nähdä haluttiinkin täällä tällä kertaa.

Löyty Keke Vaara rantakassi

Paikallinen aamujumppa


Vedestä nousee kasvi?

Nyt keskitytään nauttimiseen, etenkin kun Miriella the huonesiivooja tuli vapaapäiviltään ja alkoi askarrellla peitto- ja pyyhetaidetta.

Ilta istuttiin alabaarissa tuttujen kanssa ja parannettiin maailmaa josta tuli erittäin paljon parempi paikka elää välittömästi. Jokusella oluella ja parilla hyvällä sikarilla saattoi myös olla osuutta asiaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti