maanantai 7. tammikuuta 2019

Hop on hop off bussilla maisemia ja taisteluvammoja

Illalla keskityttiin enimmäkseen nautiskeluun ja lukemiseen. Ihan hyvä vaihtoehto. Alkuperäiseen iltasuunnitelmaan kuului jazztädin keikka hotellin ravitsemusliikkeessä, mutta Eevan yllätti uni ennen kuin nainen ehti kiivetä estradille. Mä koetin taistella väsymystä vastaan, mutta kun puoli tuntia ennen vedon alkua kaikissa pöydissä luki varattu niin menin lukemaan hetkeksi ennenkuin hyydyin.

Aamulla ryykäistiin kylälle ja ajateltiin mennä katsomaan millainen se hop on hop off -bussi on. Kierrettiin koko kylä ja kuvat puhukoot puolestaan. Tällä keikalla tapahtui toistaiseksi pahimmat taisteluvauriot. Bussi ajoi reittiä jonka varrelta aivan kaikkia puita ei ollut oksittu bussin vaatimalle tasolle, bussin toinen kerros on avoin, että turistit saavat ihailla maisemia. Vallankumouksen aukion jälkeen oli yksi vähän "oksaisempi" pätkä ja Eeva kiljaisi, että "kumarru" kun iso oksa lähestyi kuuttakymppiä. Ja minähän kumarruin. Seurauksena lähikontakti edessä olevan penkin selkänojan kanssa ja komea reippaastivuotava vekki otsassa...

Keskustan loistoa

Vanhaa ja uutta, kumpi osuu paremmin?

Linnoitus tältä puolen

Salsabileet rantaraitillaa

Nää on vaan nättejä
Tää ei, neuvostokansan lahja! Ei hissiä muuten


Taas vähän parempaa aluetta


Keke Vaara kaikkialla

Omaehtoinen ninja valvontakopin vieressä lenkillä

Venäjän suurlähetystö, nice?
Paremman hotellin bungaloveja

Omat lähialtaatkin...





Latialaisen alueen suurin hautuumaa, bussi kiersi varmaan vartin...

Hypättiin bussista pois keskusaukion kohdalla ja lähdettiin Obispoa pitkin satamaa kohti, koska siellä on toimiva pankkiautomaatti ja Eeva vetäisi heti ensimmäisessä kadunkulmassa suorinvartaloin kerien rähmälleen jalkakäytävälle, kun jossain monttukohdassa nilkka kääntyi vähän ympäri. Perheen vammasaldo, vekki otsassa ja polvet ruvella, onneksi ei pahemmin sattunut.

Tällä ei ollu kiire mihinkään

Tällä oli

Tässä naamassa arpikin...
Pööpöiltiin vanhassa Havannassa muutama tunti, käytiin tutuissa hyväksi todetuissa paikoissa juomassa kahvia ja mojitoja ja mentiin syömään siihen eilen löydettyyn paikkaan Paladar Rancho Lunaan. Ravintolaa voi oikeesti suositella lämpimästi. Ruoka oli taas loistavaa ja tarjoilu toimi ja oli ripeää.


Suosittelemme, katedraalin kulmila
Käytiin vielä kuuntelemassa salsaa hetki ja tultiin hoppisbussilla hotellille. Pitää pakkailla vähän kamoja, koska aamulla on vaihto Varaderoon. Naivy kertoi että huomenna on vapaapäivä joten uutta taidetta ei ole luvassa, mutta me kerrottiin että ei sen väliä kun me vaihdetaan paikkakuntaa. Tipitettiin tyttö hyvin ja uusi taideteos oli taas sängyllä kun palattiin kylältä.


On nää vaan niin mainioita


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti