maanantai 3. heinäkuuta 2023

Pyykkipäivä Turussa

Aamu aukeni sateisena ja tuulisena. Tehtiin aamupala ja mentiin kyselemään, että miten se pesukone oikein toimiikaan. Sataman työntekijä kertoi, että juuri eilen illalla oli valitettavasti toinen pesukone ja toinen kuivausrumpu sanoneet työsopimuksensa irti ja niin ollen poissa käytöstä, kunnes korjaaja ehtii paikalle. Eli pyykkivuoro ei ollutkaan 9.30, vaan 9.30 ja 14.00. Päivä pyykinpesua ja pyykkien vahtaamista siis tiedossa...

Laitoimme ensimmäisen setin pyörimään jaa menimme aurinkoiselle terassille capuccinolle. Siihen pölähti vanha hyvä pyörätuttu Päivi.Hänen kanssaan menikin oikein rattoisasti tunteroinen ja sitten olikin jo ensimmäinen satsi pyykkejä valmiina.

Aurinkoinen terassikeli


Toinen satsi laitettiin pyörimään iltapäivästä ja luppoajalla Juha lähti etsimään paikallista A-markettia sillä kapteeni alkoi käydä vähiin, ja eihän kapteeni voi jättää alustaan. Turun vanhasta kauppahallista löytyi A-market mutta siellä oli vain parempia viinejä joten suunta kohti isompaa puotia ja sieltähän sitä löytyi. Sääli sinänsä, sillä se kauppahalli oli ihan mainio paikka, vetää hyvin vertoja Hakaniemen vanhalle hallille ja Stadin vanhalle kauppahallille.


Illan suussa Joona ja Ida tulivat veneelle, he olivat sen syksyllä nähneet varsin keskeneräisenä projektina. Aikamme viihdyttyämme suuntasimme syömään ravintola Neråon. Myös Hannes, Camilla ja työvuoronsa päätteeksi myös Essi liittyivät seuraamme.Ruoka oli hyvää ja seura vielä parempaa. Voiko rennolta taukopäivältä paljoa enempää vaatiakaan? Ei voi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti