sunnuntai 15. tammikuuta 2023

Muutto Khao Lakiin ja loman uudelleen aloitus

Eilinen päivä meni altaalla öllöttäen, mitä nyt Juha kävi iltapäivällä hieronnassa. Oli harvinaisen kookas thaitäti ja muutenkin ronski otteiltaan! Jos ne metrinmittaiset vääntää huikeisiin solmuihin niin tää oli potensiin, välillä oli tunne että katselen omia pakaroitani lähietäisyydeltä vasemman tai oikean olan kautta mutta kyllä ruoto oikeni!


Illalla Kari ja Marja-Leena soittelivat ja houkuttelivat syömään viimeistä ehtoollista ja tokihan se meille sopi hyvin. Valittiin yksi kylän parhaista ravintoloista, jossa oli ihan kankaiset servietit ja maisema kaupungin yli. Ruokakin oli loistavaa!


Mentiin vielä pelaamaan minigolffia dinopaikkaan, siihen Kataan ja Kharonin väliselle kukkulalle. Se oli juuri auennut pitkän sulun jälkeen. Kivaa oli, vaikka Kari voittikin :) Kuvia ei valitettavasti ole, kun oltiin niin pelin tuoksinnassa, ettei kuvaaminen edes tullut mieleen! Tulokset mentiin laskemaan siihen kumiankkabaariin trubaduuria kuunnellen. Heitettiin hyvästit ja toivoteltiin hyvää loppulomaa, koska huomenna meillä oli tiedossa siirtyminen vähän pohjoisemmaksi!

Tänään ennen puoltapäivää karistettiin Kata Beachin hiekat kannoilta ja vaihdettiin Khao Lakiin. Heti alkumetreiltä alkoi selvitä, että nyt alkoi loma uudelleen! Ihan niinkuin viime talvena, kun omaehtoisesti vaihdettiin Hua Hinistä Cha Amiin. Täällä on rauhallista ja kansainvälisyys havaittavampaa, venäjää ei juuri kuule, ruåtsia, norjaa ja saksaa kyllä enemmän, myös suomea.

Hotellihuone on hieman suurempi kuin Katalla ja allas on melkein yhtä lähellä, mutta mikä parasta, rantaan on 100 metriä ja hotellilla on oma ranta ja rantaravintola! Kävimme välittömästi testaamassa sen rantaravintolan lounaan ja hyväksi totesimme. Hintataso kohdallaan ja palvelu ihan loistavaa. Jos vaikka tänään sinne menisi auringonlaskuillalliselle.Oli jo iltapäivä joten emme jaksaneet mennä rannalle tai altaalle rasvaa tiristämään, mutta mentiin ottamaan tämä Khao Lakin pohjoinen pääty haltuun. Matkaa ostos- ja muihin palvelupaikkoihin on hotellilta muutama sata metriä, mutta löytyi hyvä apteekki josta Eeva sai uuden voiteen ja pillerit kiusallisiin, tulehtuviin hyttysenpuremiin. Juha löysi kaksi kauppaa joista sai juuri oikeanlaisia sikareita ja vielä matkatoimisto josta käytiin kohtuu hintaan bookkaamassa hieman aktiviteetteja keskiviikolle! Niin, ja monta hyvää pubia joissa voi torjua nestehukkaa, tuota kammottavaa petoa, joka aina vaanii näillä leveysasteilla. Taisi se Eeva pari tanttuakin sieltä matkaan kerätä.


Tultiin hotellille suihkuun ja sovittelemaan niitä uusia kostyymeitä, että on jotain päällepantavaa ausingonlaskuillalliselle.

Mikä menikin sitten vähän ohi kun aurinko ehti laskea mutta huisin hyvää oli slti. Parhaat ravut täällä! Nettiyhteys täällä toimii nain repan yhteydessä ja täällä rantaravintolassa. Koitan nyt päivittää tämän illallisen yhteydesä kun tulevasta ei oo tietoo...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti