tiistai 8. heinäkuuta 2014

Tästä on joskus unelmoitu, yötä viinitarhojen keskellä olevassa vanhassa kartanolinnassa


Leipzigille sanottiin heihei ja suunnattiin kohti pohjoista. Sunnuntai-iltana kun oli tullut siellä
viinijuhlilla kuningasajatus mennä jonnekin viinitilalle ja mieluiten jonnekin linnaan yöks. Eli kuukkeli laulamaan ja sieltähän alkoi löytyä.

Arpa suosi Schloss Ratteytä joka sijaitsee Pomeraniassa aika liki Puolan rajaa ja Pommerin lahtea. Eli varaus netissä sinne ja aamulla tietä pitkin.

Oli varsin tylsä ajopäivä, pääsääntöisesti väännettiin menemään moottoripeitä ja ainoastaan Berliinin kohdalla poikettiin oikaisemassa pikkutien kautta isompi moottoritien mutka. Samalla tuli selvitettyä sekin miten saksalaiset saa Trabantin kulkemaan sataa kahtakymppiä: laitetaan se trailerille ja isompi Mersu vetämään niin vauhtipahvi saa kyytiä! Jo teutooni kerää siis pienoismalleja.

Kumipuvunvaihtotaukoa


Parikymmentä minuuttia ennen kohdetta alkoi sade ja tunkeuduttiin kumipukuihin. Kylä jossa linna sijaitsee on kaunis ja rauhallinen. Melkein hävetti vetää maamoottoreilla läpi sellaisesta rauhan tyyssijasta ja etenkin hävetti mennä renesanssikartanoon majoittumaan lievästi rapaisena ja vettä valuvana. Oikeesti kyllä otettiin sadekamat pois pääsltä jo pyörillä kun sade vähän taukosi juuri kun tulimme hotellille.

Ilta menikin sitten tiluksia tarkistaessa ja oikein hyvin syöden sekä fiilistellen. Tää on kanssa niitä paikkoja joita kehtaa suositella varauksetta. Palvelu loistavaa, huoneet ”vähän” normaali Cumulusta parempia ja miljöö ihan helmi! Lisäksi paikallinen viini on aivan erinomaista...

Täällä on ihan tolkuttoman luokaton netti joten laitan nyt vain pari teaseria ja illalla lisää kuvia 


Parkkipaikka tannien ja pyökkien alla

Kai tossa yks yö...

Näkymä ikkunasta

Linna viinitarhoilta lammen yli nähtynä

Ja nyt saatiin netti vähän nopeemmaks, joten päivitetään vähän tunnelmakuvia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti