tiistai 1. heinäkuuta 2014

Bielsko -Bialassa kuteita kuivaamassa

Tänään ollaan paikallaan. Ihan vaan pahanhajuisia märkiä kuteita kuivaamassa... Ok, vähän kaupunkiakin ehdittiin skannaamaan.

Eli kupletin juoni oli seuraava: Tossu ja Tupu on pyörii Brnossa laakeri paskana ja eivätkä pääse tänne, huomenna ehkä tulee osat Tossun pyörään jostain. Meillä on edelleen kaikki kamat märkänä koska huoneissa ei ole muuta lämmitystä kuin hiustenkuivaaja. Eli hyvin menee mutta menköön.

No joka tapauksessa, tää hotelli on ihan loistava: http://www.ventusrosa.pl/bielsko/en/ Keskellä vanhaakaupunkia ja hyvät huoneet kivalla aamiaisella. Ja oikein napakalla kylpyammeella...
Tää menee jo nautinnon puolelle


Aamupala vanhoissa holveissa

Päivä vietettiin lonnien ja kaupunkia kierrellen. Tavattiin vanha kosmopoliitti herra jonka kanssa juututtiin keskustelemaan tunniksi. Hän on alkujaan puolalainen mutta viettänyt elämänsä Englannissa ja Australiassa. Nyt on eläkkeellä ja etsii kämppää lapsuutensa maisemissa.Mukava ukkeli.

Kaupunki on kyllä kaunis. Muutamia tunnelmapaloja:
Illemmaalla poikettiin syömässä paikallisessa panimoravintolassa mitä myös voin suositella. Loistavaa ruokaa ja kielen vievää oluttaa. Ja oikein 10 metriä hotellin ovelta.

Nimi muistiin , täällä kannattaa poiketa
Tuolla tehdään olutta

Oikein kauniita kuparipannuja

Alakerran osasto

Yläkerran oluttupa

Ja pitihän sitä kannattaa toistakin yrittäjää tien toisella puolella viinikellarissa. Kaikki on täällä kompaaktisti ihan kulmilla...


Huomenna sit vissiin Tsekin  ja Slovakian kautta Unkarin puolelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti