lauantai 6. heinäkuuta 2013

Sairaalaa ja alppijärviä Klagenfurt - Rosegg about 100 km

Aamulla sit toimitettiin Marjo lasarettiin. Jos tädillä ei sapuska mee sisään ja sisäänmenenevä pyrähtää varpysparvena pihalle ei kaikki oo oikein kuosissaan. Hensku lähti viemään ja sinnehän ne sen sisään otti ja samointein tippa kiinni.

Juha harrasti aamupäivän kevyttä päivänpolitikkaa internjetissä koittaen päästä paremmin kartalle ton katsastusjutun suhteen.
Edunvalvontaa etänä
Hensu tuli takas ja kertoi, ettei ainakaan tänään pääse pos Marjo. Eli uusi suunnitelma ja jonnekin lähiseudulle majoitukseen koska ei tää paikallinen kioski mitenkää yltiöhehkee oo ja koko kaupunki täynnä jotain juhlijoita. Pakattiin siis kamat ja hoidettiin Marjon kalusti respan taakse sopimuksella että huomenna jatkuu ja mentiin Wörtherseen rantaa kauniissa maisemissa Roseggiin josta oli saatu oikein mukava ja idyllinen maalaishotelli varattua.
Kunnon maalaishotelli

Aika idyllistä
Lähdettiin kamojen purun jälkeen ajemaan mutkateitä. Kierrettiin pari kaunista alppijärveä ja visiteerattiin Landskronin rauniolinnassa. Tällä kertaa paikalla ei ollut haukkakilpailuja niinkuin parikymmentä vuotta sitten kun viimeeks paikalla poikettiin, mutta paikallinen HOGin chapteri järjesti yllätyksen tulemalla pyörillä suoraan ylemmälle linnanpihalle järjestämään omia juhliaan.
Aikast napakka parkkipaikka

Nää sit kuvaa kun on maisemaa

Linnanherra esittelee tiluksiaan

Näkymää terassilta

Ja ihan järvinäköala

HOGin vesselit teki sisääntulon
Kierrettiin kauppojen kautta takas hotelllille just kun henkilökunta viritteli tulia grilliin. Syötiin läpi paikallinen barbequeosasto ja otettiin pari oluttakin.
Isompi grilli lämpiää uma-altaan reunalla
Juha ja Eeva sit ajatteli vielä reippaila illan pimetessä ja vuokrasivat sähköavusteiset polkupyörät. Toistakymmentä kilometriä aivan uskomattomia teitä ja maisemia ilman isompaa hikeä. Suosittelemme. Marjokin viestitteli sairaalasta eijäävänsä sinne enää toiseks yöks joten ehkä huomenna eteenpäin. Toivomme ainakin.
Todistettu, Juha pyöräilee...

Näyttäviä ja dramaattisia maisemoita täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti