lauantai 27. heinäkuuta 2013

Hangon kautta Kemiöön. Saaristoidylliä

Pikainen viikonlopun toimintapyrskähdys iski tänään lauantaina päälle. Tai oikeastaan jo keskiviikkona kun mietittiin mitä tehtäisiin viikonloppuna ja päätettiin mennä rantoja katsomaan kun ei ole aikoihin käyty.

Puolilta päivin tavattiin Markku ja Timo Kivenlahden TB:llä ja keulat kohti Hankoa jumalaisessa säässä. Ei ollut liian kuumaa eikä kylmää, aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta ja oli kiva ajaa jopa melkoisen tylsää tietä 51.

Taka-ajatuksena oli ehtiä Hankoon niin, että ehdittäisiin vielä käydä katsomassa Wild Viking pyöränäyttely Kasinon pihalla ennenkuin hajaannutaan eri suuntiin pikkuteille. Olihan siellä pyöriä ja rodeja. Ei kuitenkaan kovin paljoa ja aika menikin enimmäkseen tuttuja tapaillessa.
Juha ja Markku ihailee Alin Pannua

Vähän raffimpaa stuukkia

Parkkipaikalla, olis tää kyl näyttelyssäkin voinu olla
Käveltiin rantoja ihaillen satamaan ja poikettiin oikein hyvällä eväällä. Takaisin pyörille ja tietä pitkin Tammisaaren suuntaan.
Hangon rantaa

Näitä uimakoppeja ei taida enää montaa olla
Tenalan kohdalle ajeltiin kimpassa ja sitten Markku ja Timo lähtivät edistymään Kuninkaantietä kohti Espoota ja Eeva ja Juha jatkoivat ennakkosuunnitelmien mukaisesti Kemiön suuntaan. Majoitus oli joku maatilahotelli joka olikin sitten kiva yllätys. Vanha maatalo jossa oli suuret huoneet ja kiva pihapiiri.

Heitettiin kamat huoneeseen ja ajettiin Taalintehtaalle. Syötiin loistavat eväät rantakuppilassa ja ihailtiin vanhoja hiiliuuneja. Historian siipien havinaa yhdistettynä idylliseen pursisatamaan.
Hiiliuunit. 12 vielä jäljellä menneen ajan muistona

Näissä siis tehtiin hiiltä että oli masuunille polttoainetta.
Loppuilta menikin vatsan vieressä köllätellen ja huomisen kuvioita suunnitellen. Ihan kivan oloisessa olohuoneessa...
Jos tossa vaikka kokousta pitäis tai sit aamiaista söis

Ei noi nyt niin mukavia ollu ku vois kuvitella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti