perjantai 21. kesäkuuta 2013

Pakkailua Kroatian keikkaa varten

Tänään on juhannusaatto, mutta kummasti menee aika ihan ohi. Pitäis saada toi tarakasa jotenkin mahtumaan sivulaukkuyihin ja muihin nyssäköihin. Ja lisäksi pitäisi päättää mitä oikeasti tarvitaan matkalla ja mihin aikaan.

Moottoripyörällä matkustaminen on silleen taitolaji, että jos liikaa meinaa ottaa tavaraa mukaan niin jotain pitää jossain vaiheessa karsia pois. Tai sitten ei mahdu tuliaiset mukaan ja sitähän ei saa tapahtua!

Lisäksi huomenna matka alkaa laivalla, joten jotain pitäisi pakata niin, että se on helppo ottaa laivalle mukaan. Ja säätiedoitus lupaa menomatkalle saksaan ja itävaltaan vähän epävakaista keliä joten sadekamat ja riittävä määrä varahanskoja on pakko olla aika pinnassa että niihin pääsee nopeasti käsiksi.

Nykyisen tietoyhteiskunnan vaatimukset myös on otettava huomioon. Laskeskelin, että mukaan lähtee kolmen erilaisen puhelimen lataussysteemit, läppärin ja navin sekä kypäräpuhelinten laturit unohtamatta kansainvälisiä adaptereita. Muovikassillinen pelkkiä latureita! Oli se elämä ennen helpompaa, kun ei tarvinnut olla tavoitettavissa ja blogitkin kirjoitettiin paperivihkoon!

No, huomenna ollaan jo menossa. Maistuu ja haisee vähä lomalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti