sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Laivalla on harvinaisen hidas netti!

Mikä saa ihmisen lähtemään ja liikkeelle? Kotiin paluun ihanuus, uteliaisuus, yleinen levottomuus? Oli syy mikä tahansa, lähtöön liittyy aina pientä jännitystä, uuden odotusta ja ripaus huoltakin, meneehän kaikki hyvin. Eevan kanssa oltiin illalla vielä käyty juhannusajelulla ja hällä hirveä huoli kun talvella rakennettu uusi keula toimi hieman eri tavalla kun vanha. Virallinen pakkauskuva tietenkin otettiin.
Eeva pakkaa
Taivaalle vilkaistessa idän suunta näytti tummahkolta. Niinpä ajettiin pienenpienessä tihkusateessa Marjolle ja sieltä edelleen Henskulle ja koottiin porukka. Eevan ja mun keskusteluyhteys tökki kun ilmeisesti Eevan headsetin kuulokkeet olivat hieman missä sattuu, minä kyllä kuulin kaiken mutta Eeva ei minua (heh, heh - Eevan kommentti).

Vuosaaren satamaan kerääntyi pyöriä yhden linjan täydeltä. Vaihdettiin ajatuksia ja matkasuunnitelmia toisten kanssa. Aika saman suuntaisia suunnitelmia kaikilla tuntui oleva, etelää kohti...
Virallinen satamapönötyskuva
Laivaan päästiin ajamaan hitaassa letkassa kun keulalla oli jokunen polkupyöräilijä ja heidän vauhtinsa mukaan edettiin. Hidasajoharjoittelu vielä tähän väliin siis. Pyörien kiinnityspaikalla sijaitsi sitten järvi! Ainakin Juhalla kengät kastuivat pahan kerran kun 3 cm syvässä lätäkössä askarreltiin pyöriä kiinni. Ja henkilökuntaan kuuluva nuori nainen tiuski koko ajan että pysykää siellä sivulla, autoja tulee.

Asiaa olisi voinut auttaa hieman lievä avustus Finlinesin kiinnitysliinojen kanssa, mutta kun ei niin ei. Tapoihimme ei juurikaan ole kuulunut reklamointi, mutta nyt alkaa olla Finnlinesin suhteen mitta täysi. Taidammepa siis lisätä tämänkin kokemuksen reklamaatiolistaan.

Mutta laivalle siis päästiin ja viralliset aloitusmaljat, ihan skumpalla.

Keikan virallinen aloitusmalja

Ja sitten alkoi pitkä ja hidas laivamatka. Tää kun kestää sen toista vuorokautta ja tekemistä on lähinnä ristikkolehdet ja kirjat, elleivät jääneet kotiin - ja laivan hierova tuoli. Saunassa ei porealtaassa ollut vesiä ja illallisella suurin osa lämminruuista kylmiä.
Mutta matka etenee kuitenki - nukkuessakin. Tästä se lähtee!
Ei paljoa maisemia, ei liikaa tapahtumia. Nukutaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti