tiistai 7. tammikuuta 2020

Allasta ja viimeiset sovitukset!

Mentiin aamulla rannalle ja ensimmäinen kauhea takaisku tuli 7Elevenin myymälässä: olutta ei myydä ennen yhtätoista! Muissa kioskeissa vissiin olis ollut aikaisemminkin hanat auli, mutta niissä ei saanut muovikasseja koska ekologia, toisaalta hyvä niin. Mutta raahaa sit rannalle, ja ennenkaikkea pidä kylmänä, kolme olutta shortsen taskuissa! Eli uimaan ja odottamaan yhtätoista.

Altaalle magnoliapuiden varjooon vaihdettiin iltapäiväästä. Mulla on edelleen lukemisena se "Pitääkö olla huolissaan" ja nyt on vaan pakko avautua! En tiedä mitä ne pojat nappailee päivittäin, mutta kun ne näyttää toimivan noin hyvin, mä haluun samat lääkkeet! Se ohjelma TV:ssä meinaa välillä mennä liiankin nopeasti, kun et oo ehtiny vielä sulattelemaan edellistä nerokasta ajatusta, kun kolme uutta rakennelmaa on jo ilmassa! Mutta näin translitteroituna voi oikeasti pureutua poikien ajatuksiin ja ongelmanratkaisuun. Ne lääkkeet!Mulla on pari omaa "huolenaihetta" alkanut pyöriä mielessä, tarttee varmaan lähettää toimitukseen ja katsoa josko sankarit saa jotain tolkkua mieltä painaviin asioihin. Itse olen aika solmussa muun muassa kestokassien kahvojen pituuden kanssa. Myös voileipien putoaminen aina voipuoli alaspäin hieman huolestuttaa pientä mieltä...

Altaalla katsottiin kiinalaisryhmää, johon kuuluu jokunen naikkonen, jotka vaihtaa asusteita useamman kerran päivässä ja sitten joku onneton miesraukka joutuu kuvaamaan niitä mitä kummallisemmissa asennoissa eripuolilla hotellia ja allasaluetta. Keekoilivat tänään meidän nokan edessä kivien päällä heilutellen helmojaan ja suorittaen kääsillään erilaisia eleitä kameralle. Meinasin käydä Ismo Leikolan innoittamana kysymässä niiltä, että tiedättekö mitä tarkoittaa suomalainen termi "lupsakka"? Sehän on ääni mikä kuuluu akasta kun se putoaa altaaseen!

Sovitukseen mennessä katsoimme että hotelllin norsupensailla alkaa olla juurikasvua kuin blondilla parhaimmillaan! Puutarhurit haloo, mistä teille oikein maksetaan?

Piti käydä hieronnassa mutta hotellin kaikki hierojatädit oli jossain, joten mentiin vaan sovittelemaan asusteita. Ja kannatti! Istuu aika napakasti ja huomenna saa hakee valmiit pois! Kioski on Boss Tailor ihan hotelli Methavalain vieressä ja tätä voi kyllä ihan sydämestä suositella. Työn jälki on huippua ja vaatturilla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa ja kun hintakaan ei ole paha. Rouvan kesämekkokin on niin sievä.

Tossa ne olis


Aika hyvä on toi kesämekkokin

Loimi ja sen tekijä!

Puku ja vaatturit
Syömäään mentiin ja samassa hotellissa majaileva suomalaispariskunta, joiden kanssa on aina välillä muutama sana vaihdettu, viittoi samaan pöytään ja loppuilta menikin mukavia jutellen, hyvin syöden ja rantaa metallinilmaisijoilla skannaavia paikallisia ihmeteellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti