sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Pozzallossa rantapäivä

Tää päivä meni ihan läskiä käristellen rantakonttorissa. Eka ranta jäi väliin ku paikallist ei osannu päättää että onko siellä vapaita tuoleja ja jos on niin mihin hintaan... Joteen vaihdettiin seuuraavaan jossa oli oikein ystävällistä ja hyvää palvelua.

Päivän konttori

Kyl kehtaa


Ihmeteltiin Italialaista lastenkasvatusta jossa usei käytettiin apuna myös kenkiä tai muita lentäviä esineitä. Uitiin välimeressä ja nautittiin. Tää olikin varsin "lapsiystävällinen" ranta, sai melkein puoli kiometriä kahlata ennenku kassit kastu muutenkin ku aaltojen loiskimina. Mutta vesi oli puhdastta ja lämmintä! Ja sit täti tuli kysyyn aina völillä onko nälkä tai jano ja tarvittaessa toi huttua suoraan rantatuoleille.


Asialliset salaatit ja lasagnet


Viiden paikkeilla mentiin sitten pakkaamaan kamat siiihen malliin että huomenna voi Maltalle lähteä ja sitten syömään ja juomaan hyvin. Aperitiivit vedettiin Torren vieressä olevassa rantakuppilasa josta sai jopa Roomalaisen Paladin panimon oluita. Eli niitä siis! Hyvää se on edelleen!

Torren rantaterassi

Paladin Rock'n Roll

Oikein hyvää


Syömään mentiin i Gabrera nimiseen ravitsemusliikkeesen ja tarttee ny erikseen mainita että ei tarvii uudelleen mennä. Otettiin "turistimenu" ja olihan se ihan syötävää ja paljon, mutta esimerkiksi eilisillan tasoon aika valjua. Viinikin oli vähän sinne päin. Ei jatkoon tämä kioski!

Sitten vielä yks Kubalainen sikari ja hyvä punaviini pienessä Torren viinibaarissa ja nukkumaan, huomenna lautta lähtee Maltalle melkoisen aikaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti