lauantai 22. kesäkuuta 2019

Savosta vauhtia lomalle

Lento Italiaan lähtee vasta maanantaina iltapäivällä joten nythän oli oikein hyvä tilaisuus poiketa Savoon vielä kun Eevan veljellä on kesämökki. Meni nimittäin sen myymään kun on kuulemma vähän haasteita kun on omakotitalo Siilinjärvellä, veistokenttä ja siellä uusi talo veistettäävänä Nilsiässä ja sitten on se uuden talon tontti ja perustukset Tiirinlahdessa ja vielä 2000 visakoivun metsikkö hoidettavana Lastulammella. Ei oikein meinaa kuulemma kaikkeen aika riittää...

Eli otettiin viimeiset kunnon löylyt vanhassa savusaunassa ja tyhjennettiin mökki. Heitettiin tavallaan varsin haikeat jäähyväiset paikalle missä parikymmentä juhannusta on tullut vietettyä. Mutta elämä jatkuu.


Onni on oma hana ja hyvä Weissbier


Viimeiset savut tästä saunasta

Juhannus siis meni enemmän tai vähemmän työn touhussa kylpytynnyriä siirtäen, ylimääräisiä huonekaluja varastoon siirrellen ja aina välillä vähän syöden ja juoden. Hyvää oli ja tälleen ne mökin jäähyväiset ei tuntunu yhtään niin pahalta kun oli kuitenkin koko viikonloppu aikaa vielä fiilistellä.

Kylpytynnyri muuttaa

Pari rodoa uudelle tontille

Rukoushuone eli huussi

Kyllä tätäkin juo...
Huomenna aamulla putki punaisena takaisin Espooseen, kauhee pakkaaminen päälle ja heti maanantaina vauhdilla kohti uusia maisemia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti