tiistai 25. kesäkuuta 2019

Vihdoin Fiumiciniossa

Aamulla pakattiin loput kamat pyykin jälkeen ja taisteltiin itsemme kentälle duunikaverin suosiollisella avustuksella. Virallinen lähtöselfie onnistui toisella kerralla kun ekassa Eevan tukka ei ollu halutulla tavalla.

Virallinen Oak Barrel päivitys
Keli oli komea ja Norskin kippari väänsi tupen nurin ja lopputuloksena puoli tuntia myöhässä ollut kone laskeutui ihan ajallaan Roomaan.






Laukut saatuamme menimme autonvuokrauspisteelle ja siitä alkoi tämän päivän italialainen show! Otin vuoronumeron ja totesin että Budgetin tiskille on ennen ua tulossa vielä 7 asikasta! Ja se ensimmäinen niistä viipyi siinä kolmisen varttia... Tiskin takana täti lakkaili kynsiöön ja selaili kännykkää jaa vasemmalla kädelläohjeisteli pariskuntaa mihin pitää mitäkin kikkailla.

Eeva ja laukut odottaa
Kun tämä pariskunta oli saatu käsiteltyä täti pakkasi kamansa ja poistui takavasemmalle kommentoiden että duunit loppui ny. Avisin tyypit hoitaa loput...

Ei ne numerot siinä taululla kovin tiheästi vaihtuneet ja kun puolitoista tuntia oli odotettu ja hotellillekin soitettu ja kuultu että respa menee kympiltä kiinni tehtiin päätös: Eeva taksilla ottamaan huone vastaan ja minä odottamaan jos vaikka saisi jossain vaiheessa yötä auton alle.

Hirveesti henkilökuntaa täällä
Pariin tunnin odottelun jälkeen maagiset numerot ilmestyivät taululle ja kiljaisin suureen ääneen "Bingo! I got the right numbers! I'm the winner" ja painuin metrin korkeilla loikilla tiskille. Aplodien saattelemana. Vartti siinä kuponkeja täyteltiin ja sitten taapersin parkkipaikalle hakemaan Puntosen ja kohti hotellia...

Eeva oli jo asettunut taloksi mutta käveltiin se muutama sata metriä kanavan rantaan ja vedettiin naamaan frittikalamarit, ihan törkeen hyvät, ja puolikas hyvää paikallista punaviiniä. Loma saa alkaa!

Väsynyt mutta onnellinen

Oikein hyvää katuruokaa
Sitten hotellille, blogi ja olut ja nukkumaan. Huomenna Napolin suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti