keskiviikko 16. elokuuta 2017

Kaarinasta Kumlingeen Kustavin kautta. Tuleepas K-kirjaimia

Aamulla jatkettin Antzan kanssa sitä autojen punnerrusta siitä mihin illalla jäätiin, eli uuden akun metsästys jatkui... Täytyy myöntää että usko Motonetin perusmyyjien asiantuntemukseen ja jopa älykkyyteen oli jossain vaiheessa aamua hieman hukassa...

Lopputulemana kuitenkin siihen perheeseen saatiin riittävä määrä toimivia autoja perheen normaalien rutiinien pyörittämistä varten ja päästiin lähtemään kohti Kustavin lauttarantaa. Tosin nopeutetulla aikataululla ja ilman kaikkien turun alueen motokätköjen kiertoa ja Eevan farkkuja jotka hää siinä tohinassa unohti Kaarinaan.

Naantali ja tie Luonnonmaalta Lemun kautta sinne Kustavin suuntaan oli kuitenkin niin kauniita että kaikki aamun vastoinkäymiset ja viivästykset unohtui samoin tein! Lauttaa ja lossia ei juurikaan tarvinnut odottaa myöhäisestä rantaan tulosta johtuen ja joka paikassa saatiin melkein suoraan ajaa pyörät kannelle.

Lossirannassa

Sieltä se tulee!
Brändössä ajettiin sitten punaista tietä joka on varmaan kauneimpia koko saaristossa! Jos ette ole poikenneet täällä niin kyllä kannattaa edes kerran elämässään poiketa katsomaan Suomalaista saaristoluontoa komeimmillaan! Me on jo useamminkin päästy täällä poikkeamaan mutta aina se jaksaa sykähdyttää.

Kuva ei tee oikeutta luonnolle
Lautoilla juteltiin parin nuoren suomalaisen motoristin kanssa ja ihailtiin saaristoluontoa lisää. Nuoret oli matlkalla suoraan Ahvenanmaalle ja me lohdutettiin, että onhan sielläkin "ihan kivaa ja kaunista" mutta kyll tää välistoppi olis aika poikaa.

Kumlingen lautalla
Kumlingessä sitten ajettiin kauniita punaisia mutkateitä mäökkikylään josta meille oli mökki varattu ja asetuttiin taloksi. Eevalla lakoi pieni kuume nousta ja olo oli aika hutera. Mä poikkesin kaupassa hakemassa vähän evästä ja juotavaa ja samalla poikkesin katsastamassa olisko keskiaikainen kirkko auki. Ei ollut...

Poikettiin syömässä mökkikylän ravintelissa ja kyllä täytyy myöntää että suomalaiset osaa tehdä ton kalan aika hyvin kun vertaa etelän tarjontaan! Ahven oli ihan suussa sulavaa ja vasta tosta rannasta nostettua!

Eevalla alkoi olo huonontua joten mentiin aika aikaiseen mökille ja lepäämään että jaksais huomenna ajaa aamusta satamaan ja jatkaa Ahvenanmaan pääsaarille. Otettiin sieltä varoiks ihan hotellista huone jos sattuis toi tauti jatkumaan...

Pieni ja sievä mökki

Idyllistä ja kaunista


Kauheesti sitä paleli safkalla
Josko sitä huomenna taas jonnekin lännemmäs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti