tiistai 26. heinäkuuta 2016

Kilkennyä Kilkennyssä!

Nyt muuten on lomabn meininkiä! Aamulla kun pakattiin kamat autoon niin alkoi oikeesti aika jumalainen ajo kaikkien mahdollisten ja mahdottomien pikkuteiden kautta kohti Kilkennyä!

Mentiin nummien kautta ja välillä tuli vettä niinkuin Irlannissa kuuluu tullakin. Maisemat hivelivät silmää sikäli kun niitä ajoittain sankankin sumun ja pilven läpi näki... Valitettavasti se kaikkein komein paikka oli niin paksun pilven sisällä ettei mitään varsinaisesti näkynyt mutta vähän osviittaa saatiin kuitenkin...

Sitten siirryttiin rannikolle ja ajeltiin itärantaa hetken aikaa. Ei se kauheen huonolta sielläkään näyttänyt... Otettiin ihan virallinenh selhviekin. Onkin ekoja kun on otettu.


Kilkenny sitten olikin ihan oma juttunsa... Hotelli oli varattu, mutta kun sinne päästiin oli lappu ovella että soittakee. Siinä sitten lievä molo otsassa ruuhkaisella ja hälykkäällä kadulla soiteltiin emännälle joka selitti että on ollu vähä vahinkoja ja hotja suljettu ja että hää on lähettäny aamulla postia ja että kyllä teille koppi löytyy.

Kauhee tapitus päällä ja selitettiin, että ei näillä nettiyhteyksillä nummilla posteja lueta että kiitti vaan kovasti ja niinpä emäntä laittoi tekstiviestinä epämääräiset ohjeet seuraavaan paikkaan minne voisi mahtua. Käveltiin vajaa kilometri ja sellainen suhteellisen karu pieni pubihotelli löytyi.

Otettiin huone vastaan ja mä hain auton keskustan kauppakeskuksen parkista. Nettiyhteys ei täälläkään juurikaan kukoista, joten mentiin kaupungille pööpöilemään. On muuten kaunis kylä, suositellaan poikkeamista.

Vedettiin irish stew naamariin la kierreltiin linnan puistossa ja kaikkea sellaista mitä turistien kuuluukin tehdä!

Julma panoraama linnalta

Sitä vanhaa keskustaa

Puistossa oli puita

Joki täälläkin

Eikä edes pahannäköinen
Sitten otin niskalenkin paikallisesta interwepistä. Selvisi että hotellin alakerrassa on yksi pöytä jossa netti about toimii! Siinä mä nyt tätä kirjoittelenb Guinnesin kanssa. Ei tää mikään vauhtihirviö ole joten saattaa mennä toinenkin tuoppi. Ja illalla tuolla kylällä kuulemma pelimannit soittaa paikallista humppaa joten eiköhän sinnekin tarvitse siirtyillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti