keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Pitkästä aikaa tien päällä, Espoosta Ala-Härmään

Vuoden tauon jälkeen vähän vakavammin menopällä. Siis muutenkin kun jonkunsorttisen työn, sairauden tai sellaisen takia. Nyt mennään ihan vakain aikein ja rouvan kanssa pohjoista kohti lomailemaan!

Tänään otettiin ihan perinteinen "työpäivä". Eli ajoa ajoa ja ajoa. Vaikkei tämän pitemmälle päästykään. Kevään viipymisestä yli juhannuksen oli sellainen seuraus, että Eeva otti pyörän liikenteseen vasta viikko sitten joten nyt on tavallaan kevään ensimmäinen "ruosteenpoisto" kohdallaan. Hyvähän se on totuttaa beba satulaan vetämällä kylmiltään 460 km...

Lähtöhän perinteisen kuvion mukaisesti taas hieman venähti ja kun ajeltiin pitkin pikkuteitä nautiskellen niin Juustoportilla Jalasjärven paikkeilla oltiin neljän huitteilla nauttimassa myöhäistä lounasta.
Pohojanmaalla kaikki on isompaa
Ala-Härmään saavuttiin sitten just vartti majoitusliikkeen respan sulkeutumisen jälkeen. Hyvin me kuitenkin saatiin avaimet ja hoidettua homma himaan. Täällä ei kaiken kanssa aina olla niin nihkeitä ja pikkutarkkoja.

Tää Jääskän loma hoitaa edukkaasti tällaisia motellityyppisiä majoituksia joissa on pienet keittonurkkaukset että voi itse askarrella haluamansa aamu tai iltapalan. Sehän sopii.

Paikalliset tutut ovat pitkin maailmaa moottoripyörillään joten tänne tultiin kerrankin ihan vaan ihastelemaan suurta ja mahtavaa noiruttua pohojanmaata. Aloitettiin se siten Power Parkista. On suurta ja prameaa. Mentiin pikkaisen kahvia juomaan ja jumalattoman kokoinen lätäkkö ja rantaterassi oli keskelle peltoa luotu.
Hotelli Power Park

Tää on niinku rantaterassilta ;)

Eeva ihmettelee...
Sen jälkeen mentiin reippaasti pyörillä sitä joenvartta ja ihasteltiin vauraita pohjalaisia maisemia.

Jääskän lomasta löytyi jotain moitittavaa: nettiä ei oikein mitenkään saanut toimimaan ainakaan tässä mun miniläppärissä. Puhelimen kautta se meni heittämällä nettiin.

Pitäähän tää blogi päivittää ajoittain...

1 kommentti:

  1. Hianoa jotta pirätittä! Me vaan taas oltiin ympäri lumperoosia menon päällä! Kiva kun olitta Alahärmäs

    VastaaPoista