maanantai 1. huhtikuuta 2019

Castello san Angelo ja julmasti terasseja

Aamulla rykästiin aamupala naamariin siellä yläkerran buffassa ja hauskuushetki koettiin kun metrin mittainen keittäjä lorotti kiehuvaa vettä pataan joka oli vaih hieman tädin päätä ylempänä että pysyisi kokkeli ja nakit kuumana. Pikkaisen lorahti jo pöydälle kun täti ei ihan nähnyt koska täyttyy... Mamma kiljaisi vaan riemukkaasti: tuli ihan liian täyteen mutta ei haittaa! Iski padan tulille ja kokkelin siihen päälle. Ei se aina oo niin tarkkaa...

Käveltiin Borghesen puistoon ja mentiin koittamaan sinne paltsiin ja galleriaan mikä oli tämän keikan ainoo suunniteltu vierailukohde. Pettymys oli muuten melkoinen kun ovella oli lappu että loppuun myyty aina 13.4. asti. Liput olisi siis pitäny tilata netistä jo pari viikkoa aikaisemmin! Nieleskelimme pettymystä ja punaviiniä kierrellen siinä jumalaisessa puistossa parin tunnin ajan ja istuskellen lammen kahvilassa.

Espanjalaiset portaat

Kattoterasseja ja ikkunoita

Borghesen puistoa

Borghesen puistoa

Borghesen puistoa, riiviöt rullaa

Borghesen puistoa

Päivän pettymys

Borghesen puistoa

Borghesen puistoa

Borghesen puistoa, punaviiniä ja sikari

Borghesen puistoa

Päätettiin sitten käydä Castello sanAngelossa kun sekin oli aina jäänyt väliin ja taaperrettiin sinne Tiberin rantaa pitkin. Jossain vaiheessa mulle oli tullu meseviesti jossa Perttu kyseli mentäiskö kaljalle. Mä siihen vastasin että muuten hyvä idea mutta ku me ollaan Roomassa ja vastaus tuli että niin mekin...

Tiberin rantaa

Castello san Angelo

Castello san Angelo

Castello san Angelo, rahvaan ovi...

Castello san Angelo

Castello san Angelo

Castello san Angelo, punaviiniä

Castello san Angelo

Lisää kuvateksti

Castello san Angelo vähä lattiaa

Castello san Angelo paavin punkka

Castello san Angelo


Sovittiin tällit Open Paladineen ja kierrettiin se linna loppuun. Oli komea ja melkein huipulla oli hyvä terassi missä nautittiin virvokkeita sillä täällä on oikeasti lämmintä nyt. Ihmisen on hyvä olla.

Kun oli riittävästi linnaa ja paavin makuukammioita sun muita ihmetelty taaperrettiin Open Paladineen syömään ja nauttimaan hyviä oluita. Perttu ja Suvi ilmestyi sinne myös ja vietettiin oikein riemukas iltapäivä heidän kanssaan pubissa ja Campi di Fiorion terasseilla punaviiniä maistellen. Ihmisen on hyvä olla.




Sitten sovittiin huomiselle lounaställit ja mentiin hotellille keräämään voimia illalliselle. Eli läheiseen ravintolaan nauttimaan hyvää Saltimbokkaa, ja äyriäisiä, tosin osat vaihtaen. Eli tällä kertaa mä vedin lihat ja Eeva äyriäiset. Todettiin että ei meillä oo mitään hätää, juteltiin ja syötiin ja ihmeteltiin kun naapuripöydän jenkeillä annokset jäähtyi kun niillä meni niin paljon aikaa soomessa ettei ehtiny välillä syödäkään. Mutta ruoka oli hyvää ja Toscanalainen Santa Christinan punaviini vielä parempaa! Ihmisen on hyvä olla.

Lopulta sitten käveltiin vielä espanjalaisille portaille katsomaan öistä Roomaa ja sitten hotellille nukkumaan ja tätä kirjoittelemaan. Kyllä ihmisen on hyvä olla.

1 kommentti:

  1. Tehän olette käyneet miltei kaikissa Enkelit ja Demonit -leffan kohteissa :)
    https://www.italylogue.com/featured-articles/a-self-guided-angels-demons-tour-of-rome/

    VastaaPoista