keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Kotona taas

Aamulla pitikin sitten nousta varsin aikaisin, lento lähti 6.35 ja kentällä piti olla viiden paikkeilla joten 4:10 kello soimassa ja taksi hotellin ovella varttia vaille 5. Ei sinne kentälle liikaa aikaa jäänyt turvatarkastuksineen kaikkineen, vartin verran ehti kahvia juoda ja bussiin konetta kohti.

Tää Ryanairin varaussysteemi on oikeesti aika jännä! Kun maksaa kympin extraa / jakkara niin pääsee etuoikeutettujen joukkoon ja suoraan ennen muita koneeseen varatulle paikalleen. Nyt se etenkin korostui kun mentiin bussilla koneelle. Bussin etuosasta oli melkein neljännes erotettu lippusiimalla meille "priority" asiakkaille joita oli oikein neljä, loput 70 matkustajaa tönötti kuin sillit suolassa siellä peräpäässä ja katselivat huurtuvan lasin läpi kun me kiivettiin koneeseen. Karjalauma rynni sitten perässä!

Luokkayhteiskunnassa on puolensa ja tohon vois vaikka tottua, etenkin jos se ei tota enempää maksais...

Suomen kevät näyttää harmaalta ja kylmältä, koneen ikkunasta katsottiin että osa järvistä on vielä jäässä ja vapussa pitäis jo olla menossa...

Pyykit koneeseen ja kassit hyllylle, seuraava keikka on tiedossa vasta touko- kesäkuun vaihteessa pyörällä Ruåtsiin FEMAn kevätkokoukseen poikien kanssa.

Tästä keikasta jäi käteen kivoja muistoja ja muutama uusi paikka sekä pari loistavaa hotellia ja ravintolaa. Ylipäätään piristävä miniloma ja taas jaksaa painaa sen kuukauden. Tässä vielä pari tummelmakuvaa

Venetsian kanavatunnelmia

Peschieran vallihautaa

Eeva kuvaa Sirmionen linnan tornissa

Sirmionen linnan vesiportti

Näkymä linnan tornista Sirmionen venesatamaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti