tiistai 16. tammikuuta 2024

Pari rantapäivää.

Eilen notkuttiin koko päivä tässä kotirannassa. Täällä on hyvät tuolit ja kiva palvelu. Tulvavalleja on kasvatettu mutta niitä mereen johtavia portaita ei ole vuodessa saatu uusittua. Joten uiminen jäi altaalle mutta sinnekään ei sit juuri joudettu.




Kylälle syömään, Eevalle tuli kauhee toisen kotimaan ikävä, joten oli mentävä kylän pizzeriaan. Pinochiossa on todennäköisesti Italialais - Thaimaalainen suku pyörittämässä paikkaa, sillä henkilökunnassa on varsin paljon sukunäköä, thaipiirteitä, mutta keskenään ne puhuivat sujuvaa italiaa ja sillä mekin tilaukset tehtiin. Sapuskat oli taivaallisia, eikä hävinneet yhtään Rooman parhaiden ravintoloiden vastaaville.

Paluumatkalla taas yhden pysähdyksen taktiikalla pysähdyttiin pienessä pubissa, sillä Juhan shortsien valmistumista piti hieman odottaa. Pubin vessassa oli loistava oivallus: Pisoaareissa oli pienet potkupallomaalit ja kevyt pallo jota voi suihkulla ohjailla maaliin! Ei ollut roiskeita seinillä!


Shortsit saatiin ja ny on sellaset sexypöxyt kolmin kappalein, että vois vaikka linnan kutsuille mennä. Tästä tyytyväisyyttä puhisten nukkumaan.

Tänään aamupalan jälkeen Juha kimposi scootterivuokraamoon hakemaan pyörää, mutta voi! Ei siellä ketään vielä puoli kympin paikkeilla ollut, vaikka tästä aamusta oli vartavasten sovittu. Ei kyllä platalla ollut halutunkaltaisia värkkejäkään. Tuleen ei jäädä makaamaan, vaan naapurikioskiin joka oli auki. Ihan vastaavaa 150 kuutioista Hondaa ei ollut tarjolla ja näissä ei ollut kännytelinettä, mutta about samaan hintaan joutu tyytymään 300 kuutioiseen Hondaan kaikilla herkuilla! Avaimeton käynnistys ja start and stop toiminto valoissa seisomista varten. Lisäksi Eevalle kaivettiin tehtaan pakkauksesta ihan mintti kypärä kun muuten ei sopivan kokoista olisi löytynyt!

Eeva kyytiin, rantakassit satulan alle ja känny Googlemapsilla ihan vaan pomppimaan mittariston päälle. Rivakka peli tää kyl on, ei jää jalkoihin  missään olosuhteissa ja vauhtia kyllä piisaa. Coconut Beachille tultiin reilussa vartissa vaikka poikettiin kaupassakin matkalla.

Coconut Beachia meille viime talvena kaverit suositteli mutta silloin ei ehditty poikkeamaan. Nyt korjattiin vahinko ja kyllä kannatti. Ranta oli jumalaisen kaunis ja palvelu pelasi juur niin hyvin kuin täällä parhaimmillaan toimii. Päivä fiilisteltiin ja nautittiin. Eeva koki pienen henkilökohtaisen tappion kun ilmeisesti nousuvesi toi rannalle jonkun verran medusoita joista yksi kävi hieman kantapäätä lähestymässä.




Ravut tekee taidetta!



Medusan isku!

Polte alkoi laantua tunnin kuluttua jonka jälkeen Eeva leikki norppaliveä vetämällä tunnin unta pönttöön vain kerran kylkeä kääntäen. Nyt on ihmisen hyvä olla, jos ei medusoita lasketa.

Ajeltiin hotellille ja Juha lähti kauppaan ja hierontaan. Menomatkalla tippui muutama lämmin pisara, mutta kun Juha pääsi hierontapöydäle taivas repesi. Kunnon trooppinen puolen tunnin sadekuuro ei varsinaisesti raikasta ilmaa, mutta tekee siitä ihoa hyväilevän turkkilaisen saunan.

Poikettiin kylillä syömässä parempaa thaimättöä Thai Cornerissa ja sit löydettiin oluttupa josta sai paikallisia piepanimo-oluita! Nää osaa täällä tehdä ihan kelvollista IPAakin sen perinteisen Changin ja Singhan lisäks! Matkalla löydettiin ranteeseen kiinnitettävä vedenpitävä kännykotelo, jos huomenna vaikka näkis mittaristonkin ettei tarttis ihan vaan tunteella soitella sillä Honralla.                                      



 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti