tiistai 6. maaliskuuta 2018

Taas Roomassa, vähän kosteaa mutta hieanoo!

Tultiin sit lankomiehen perheen kanssa vähän haistelemaan kevättä tänne Roomaan. Paikat oli paikoillaan ja matka meni hyvin joskin Norski oli puolisen tuntia myöhässä... Eli hotellille saavuttiin vasta lähempänä yhtä yöllä.

Tai tää mikään hotelli oo, 120 neliöö neljä huonetta ja keittiö kahdella kylpyhuoneella. Kyllä tähän kuus henkee mahtuu ihan hyvin.

Sisäänkäynti

Askon ja Eilan makkari

OH-keittiö

Meidän makkari, lääniä!

Onneks ei oo kauheen kruusattua
Aamulla poikettiin paikallisessa valintamyymälässä hakemassa aamupalatarpeet ja sitten kylille. Käytiin kauppahallilla visioimassa mitä huomenna aamulla sieltä haetaan aamupalaks ja illalliseks. Taas sellaista ruokapornoa tiedossa että ei varmaan erektio laske ennen juhannusta!

Jumalaisia kalija lihoha kasviksia ja tuorepastoja parin hehtaarin verran...

Sit poikettiin katsomassa Pietarinkirkon jonot ja todettiin ei tänään. Tonne jos meinaa päästä poikkeemaan niin sinne pitää suurinpiirtein aamumessun aikaan ehtiä ettei ole turistia nurkat turvoksissa. Jatkoimme matkaa...

On se jono
Asko osti hatun Castello San Antonion edestä ja ihmeteltiin piisameita ja lokkeja Tiberin rannalla. En oo ennen ton joen nähny noin ylhäällä olevankaan. Marraskuusta ainakin pari metriä ylhäällä. Ei näkynyt rantapenkereellä lenkkeilijöitä, ei edes uimareita.



Hieno hattu

Komee tää on tästäkin kulmasta

Pietarinkirkko taustalla

Normaalisti tossa risujen kohdalla juostaan lenkkejä

Piisami kuivattelee jalkoja

Lokit kuivattelee jalkoja
Sit lähdettiin pööpöilemään kylälle. Taaperrettiin Panthenonille, käytiin syömässä hyvin Campo di Fioriolla, katsottiin Trevin suihkulähde ja Espanjalaiset portaat ja sit istuttiin terassilla sen rapsakamman hintaisen kadun kulmilla.

Eli lomailtiin ja tehtiin just sitä mitä haluttiin ilman turhaa kiirettä tai suorituspainetta.

Suihkulähteen aihio vai tähtiristeilijä?

Panthenon

Panthenon sisältä

Ruokaa Campo di Fiorilla

Espanjalaiset portaat

Länsimetro?


Illemmalla meinataan varmaan jonnekin syömään mennä, ei oo vielä tarkkaa selkoo minne... Ja rouvan synttäreiden myöhäisen juhlimisen johdosta varmaan pitäis vähän skumppaakin juoda...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti